Yritys

Olemme erikoistuneet niin uudis- kuin saneerauskohteiden sähkö- ja teleurakointiin.

Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:n jäsen. Liiton toiminta tukee jäsenyritysten teknisesti tasokasta, vastuullista ja kannattavaa toimintaa. Sähköturvallisuudella ja työturvallisuudella on toiminnassamme korostunut asema.

Lisäksi olemme osakkaana Salok Osk:ssa, joka on noin 40 sähköalan yrityksen omistama hankintaorganisaatio. Salok Osk:n tehtävänä on ostotoiminnallaan aikaansaada osakasyrityksille riittävä kilpailukyky ja tulos. Salok Osk tarjoaa tavarantoimittajille noin 40 miljoonan euron yhteisostoillaan ja kustannustehokkuudellaan edullisen jakelutien, joka pyrkii luotettaviin ja pitkäaikaisiin ostosopimuksiin.

Kuulumme myös Tilaajavastuu/Luotettava Kumppani-ohjelmaan. Tilaajavastuu/Luotettava Kumppani on kotimainen palvelu, joka helpottaa virallista raportointia julkisen sektorin sekä rakennusalan hankkeissa. Palvelun tavoitteena on helpottaa ja nopeuttaa tilaajavastuulain noudattamiseen liittyvää raportointia sekä kitkeä harmaan talouden toimijoita ja epärehtiä kilpailua